Het wegwerken van gegevensverlies is mogelijk met een robuuste netwerkinfrastructuur

De gegevensuitwisseling binnen de instelling moet ononderbroken, onvertraagd, veilig, redundant en beschermd tegen externe risico’s zijn. Tegenwoordig hebben veel bedrijfsstructuren problemen op het gebied van IT. Ondernemers; Stel je voor dat er een paar maanden voorbij gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een IT-gerelateerd probleem.

Stel je voor dat je geen problemen hebt met software-updates of integratie, geen frustratie over downtime en geen slaapverlies als gevolg van beveiligingsinbreuken. Dit alles is mogelijk met een goed geplande en solide netwerkinfrastructuur. Heraklet is de beste keuze voor uw bedrijf om over een complete netwerkinfrastructuur te beschikken.

 • Optimum IT-budget

  Het vermijden van eindeloze IT-kosten is alleen mogelijk met een goed functionerende robuuste netwerkinfrastructuur. Heraklet biedt u krachtige netwerkinfrastructuursystemen die al uw IT-gerelateerde problemen kunnen oplossen.

 • Betrouwbaar IT-partnerschap

  Ons technische en ondersteuningsteam heeft volledige kennis van de netwerkinfrastructuur, inclusief topologie en bekabeling. We werken in het kader van de ISO 27001-normen voor beveiliging van persoonlijke gegevens in bedrijfsoplossingen.

 • Verhoogde efficiëntie

  Bedrijven bereiken hoge efficiëntie met lage onderhoudskosten, ononderbroken gegevensstroom, veilige intranet- en internetinfrastructuur. Kleine veranderingen zullen op lange termijn voordelen opleveren.

 • Operationele beveiliging

  De operationele veiligheid wordt tot stand gebracht door bescherming te bieden tegen virussen zoals Trojan, Ransomware en Worm die zich richten op bedrijfsstructuren en de processen op werkstations vastleggen.

skyron-firewall-datacenter

CYBERBEVEILIGINGSOPLOSSINGEN VAN HERAKLET

Heraklet biedt haar klanten de nodige technische maatregelen tegen allerlei soorten cyberaanvallen die afkomstig kunnen zijn van computers, servers, mobiele apparaten en internet. Cybersecurity is een serieuze behoefte voor alle instellingen en organisaties, inclusief de private sector en publieke instellingen. In deze context worden cyberincidentrespons, penetratietest, Skyron UTM Firewall-beveiligingsapparaat, netwerkbeveiliging, applicatiebeveiliging, back-upsysteemdiensten aangeboden binnen Heraklet.

Goedgekeurde penetratietests

Penetratietesten is een methode die is ontwikkeld om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen fraude en cyberaanvallen waaraan instellingen worden blootgesteld. Tijdens het penetratietestproces worden geplande aanvallen op systemen gemaakt om potentiële beveiligingsproblemen te detecteren en te voorkomen. Met de aanvallen worden de zwakke punten van het systeem opgespoord. Daarna wordt er rekening gehouden met deze zwakke punten, terwijl er maatregelen worden genomen om de veiligheid te vergroten.

Pentest is tegenwoordig een van de meest gebruikte applicaties op het gebied van cyberbeveiliging, omdat bedrijven met dit soort testen kunnen zien of ze een gebrek aan cyberbeveiliging hebben voordat ze worden aangevallen.

Beveiligingsadvies

Het doel van beveiligingsadvies is om het netwerk van klanten te beschermen door de situatie te beoordelen en nieuwe beveiligingsaanbevelingen te doen. Meer specifiek wordt het proces van het doorgeven van kennis over het ontwikkelen van protocollen, beleid en beveiligingsplannen om klanten te helpen hun activa te beschermen, beveiligingsadvies genoemd.

Dit is hoe Heraklet’s team van ervaren experts van wereldklasse u kan helpen bij het oplossen van toekomstige cyberbeveiligingsproblemen waaraan u mogelijk wordt blootgesteld.

Broncode Analyse

Broncode-analyse betekent het testen van de broncode van een programma om bugs te vinden en op te lossen voordat een applicatie wordt verkocht of gedistribueerd.

We controleren zorgvuldig uw broncode die u met ons deelt en identificeren elke situatie die problemen kan veroorzaken om de code te laten werken, net op tijd. U kunt dus het gewenste resultaat bereiken door de meest gegarandeerde manier te volgen, niet de methode van vallen en opstaan.

SIEM Solutions

Security Information and Event Management (SIEM) is een softwareoplossing die activiteiten verzamelt en analyseert uit veel verschillende bronnen binnen de infrastructuren van instellingen.

SIEM verzamelt beveiligingsgegevens van bronnen zoals netwerkapparaten, servers, domeincontrollers. Deze verkregen gegevens worden gebruikt om bedreigingen te detecteren en te voorkomen dat organisaties in negatieve situaties terechtkomen.

Cyber Incident Response - Crisis Management Center

Cyberincidentbeheer is een uitdrukking die wordt gebruikt om het proces van een organisatie bij het afhandelen van een datalek of cyberaanval te beschrijven. In sommige gevallen bestrijkt cyberincidentmanagement ook de periode nadat de genoemde cyberaanval is omzeild. Het doel van cyberincidentmanagement is het minimaliseren of elimineren van de schade die ontstaat als gevolg van het cyberincident. Daarbij wordt getracht het incident effectief te managen om zowel de schade aan de merkreputatie als de kosten en de hersteltijd van de cyberaanval tot een minimum te beperken.

CONTACT MET ONS

  OPLOSSINGEN

  NETWERKINFRASTRUCTUURSYSTEMEN DIENSTEN

  • Wifi

   Een draadloze internetservice is een service voor het delen van netwerken die wordt aangeboden aan werkstations en apparaten die in aanmerking komen om op geauthenticeerde wijze verbinding te maken met het netwerk.

  • Firewall

   Naast verkeerscontrole heeft het SKYRON Firewall UTM-apparaat veel functies, zoals IPS/IDS, logboekregistratie in overeenstemming met AVG en inhoudfiltering.

  • Bekabeling in gebouwen

   Bij de werking van het WLAN-systeem zijn de kwaliteit van de gestructureerde bekabeling en de functionaliteit van de WiFi-toegangspunten erg belangrijk.

  • Virtueel privénetwerk

   Ononderbroken netwerkservice is van vitaal belang in organisaties. De perfecte werking van de WLAN-structuur is daarbij onontbeerlijk.

  • Draadloos Local Area Network

   Ononderbroken netwerkservice is van vitaal belang in organisaties. De perfecte werking van de WLAN-structuur is daarbij onontbeerlijk.

  • Enterprise-routerapparaten

   Integratie van routerings- en schakelrouterapparaten in het systeem is een must voor netwerkinfrastructuren in zakelijke bedrijven.

  WIJ ELIMINEREN UW IT-GERELATEERDE PROBLEMEN

  ONZE SUCCESVERHALEN OVER NETWERKINFRASTRUCTUUROPLOSSINGEN

  Met onze expertise op het gebied van verticale oplossingen kan uw bedrijf de workflow stroomlijnen en de productiviteit verhogen. Wat uw taak ook is, Heraklet Information Systems staat altijd voor u klaar met technologische oplossingen die compatibel zijn met u en de branche..

  U kunt op de onderstaande kaarten klikken om toegang te krijgen tot onze diensten op Cyber Security

  • Goedgekeurde penetratietests

   Onze instelling levert diensten met haar gecertificeerde experts voor de BRSA, EMRA en CMB goedgekeurde penetratietest, die vereisten zijn van TSE, PCI-DSS, ISO 27001, CoBIT-normen.

   Onaylı Sızma Testi

  • Routing

   Integratie van routerings- en schakelrouterapparaten in het systeem is een must voor netwerkinfrastructuren in zakelijke bedrijven.

   Detaylar

  • SKYRON FIREWALL

   SKYRON Firewall UTM device, includes many features such as IPS/IDS, log encryption in accordance with 5651 law, content filtering, as well as traffic control.

   Details

  • WLAN-configuratie

   Ononderbroken netwerkservice speelt een cruciale rol in ondernemingen. Voor deze werken is het onontbeerlijk dat de Wireless Local Area Network-structuur feilloos werkt.

   Details

  • Bekabeling in gebouwen

   De kwaliteit van de gestructureerde bekabeling en de functionaliteit van wifi-toegangspunten zijn erg belangrijk in de werking van het WLAN-systeem.

   Details

  Wilt u stoppen met het verspillen van tijd en geld aan technologie? Heraklet kan de ideale IT-partner voor u zijn. Maak kennis met ons!

  WIJ ZIJN TROTS OM MET TE WERKEN

  ONZE BEDRIJFSREFERENTIES

  Our vertical solution expertise allows your business to streamline workflow and increase productivity. Whatever your job, Heraklet Information Systems is always with you with technology solutions compatible with you and the industry.

  hair-of-istanbul-testimonial-logo
  siemens-kurumsal-logo-white
  nokia-kurumsal-logo
  sağlık bakanlığı referans
  KBB-white-logo
  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

  ONZE 6 FUNCTIES DIE ONS ANDERS MAKEN

  • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

   Snelle reacties

   We lossen 95%* van de ondersteuningsverzoeken die u via ons ondersteuningssysteem of telefonische ondersteuningslijn doet dezelfde dag op. Ongeacht waar u zich in Turkije of de wereld bevindt, wij bieden u onze probleemdetectie en oplossingssuggesties voor uw apparaat of systeem. (*Volgens onze KPI-resultaten voor 2021)

  • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

   Deskundigheid

   Meer dan 20 jaar hebben we ervaring opgedaan in het uitbesteden van IT, van datacenterinstallatie tot gevoelige corporate R&D-projecten, in industrieën en applicatietypes waar IT en informatica worden vertaald van theorie naar praktijk.

  • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

   Internationale ervaring

   Globalisering is een noodzaak van onze tijd. We streven ernaar om het in veel gebieden van ons bedrijf op te nemen. We ontwikkelen producten die zeer concurrerend zijn op buitenlandse markten en die ons land waardig zijn. We hosten regelmatig sprekers op internationale conferenties om de zich ontwikkelende technologieën te ervaren en te sturen.

  • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

   Project, installatie, ondersteuning

   We ontwerpen en evalueren technologische oplossingen, waarbij we volledig begrijpen welk voordeel we voor uw bedrijf kunnen bieden. Nadat ons voorstel in onderling overleg is overeengekomen, bouwen we uw systeem binnen het tijdsbestek dat we hebben geprojecteerd en vastgelegd, en worden we uw supporter in elke situatie met betrekking tot het systeem dat we hebben gecreëerd.

  • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

   Meest geprefereerd in IT

   Ons dienstenportfolio omvat alle aspecten van uw IT-infrastructuur, inclusief hardware, softwarebeheer en andere gerelateerde technologische behoeften. We werken voor Turkije met ons product- en serviceportfolio, van datacenterinstallatie tot industriële fabrieksautomatisering, van applicatieontwikkeling (web & mobiel) tot cyberbeveiligingsoperaties.

  • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

   %100 klanttevredenheid

   We onderhouden onze relaties door service te verlenen in overeenstemming met alle items die zijn gespecificeerd in de pre-haalbaarheids-, voorstel- en overeenkomstprocessen en door klanttevredenheid centraal te stellen. We bieden 24/7 ondersteuningsdiensten om de continuïteit van de diensten die we aan onze klanten leveren te garanderen en om hun eerste dag prestaties te behouden.

  Neem contact met ons op en verspil geen tijd en geld meer op uw technologische problemen.