Wat is digitale marketing precies?
Hoe werken digitale marketingstrategieën?

Wat is digitale marketing?


Digitale marketing verwijst naar elke vorm van reclame die online of via elektronische apparaten wordt uitgevoerd. Ze profiteren van het gebruik van digitale kanalen zoals digitale marketing om in contact te komen met merken, betaalde advertenties voor producten en promoties, sociale media, e-mailmarketing en zoeken.


Digitale marketing is de evaluatie van reclame- en verkooptechnieken in elk gebied dat toegankelijk is met een internetverbinding. Veel autoriteiten beweren dat de eerste e-mail in 1971 werd verzonden, toen digitale marketing voor het eerst begon. Marketing kan immers ingezet worden wanneer twee instellingen of personen met elkaar kunnen communiceren. In 1990 dook de uitdrukking "digitale marketing" voor het eerst op en de eerste klikbare banneradvertentie werd in 1994 uitgebracht. De basisprincipes van digitale marketing werden zo gelegd. Het betekent niet noodzakelijk dat je het te laat hebt verlaten. Met de digitale marketingtechnieken die u tegenwoordig toepast, kunt u verandering beïnvloeden.

Hoe werken digitale marketingstrategieën?

Het creëren van digitale marketingcontent is in wezen het vertellen van een merk. Alles met een duidelijke boodschap, opvallende afbeeldingen, video’s of nieuws kan als inhoud worden beschouwd. Een effectief verhaal moet boeiend materiaal bevatten en uniek, dynamisch en deelbaar zijn. Met behulp van contentmarketing heb je een fantastische kans om je verhaal of boodschap te delen met een breder publiek van consumenten met wie je nog geen persoonlijke band hebt.

SEM (Search Engine Marketing)

Het gebruik van sociale netwerken om te adverteren voor goederen en diensten staat bekend als social media marketing. Het wordt vaak gekozen omdat het het mogelijk maakt om met een klein budget grote populaties te bereiken. Vanwege de mogelijkheid om advertenties aan te passen met behulp van de marketingmogelijkheden van sociale netwerken, biedt het optimale efficiëntie. Hoewel het mogelijk is om informatie zoals interesse, leeftijd, geslacht en regio te wijzigen, is het ook mogelijk om opmerkingen en berichten van potentiële klanten te ontvangen.

 

Social Media Marketing

Het gebruik van sociale netwerken om te adverteren voor goederen en diensten staat bekend als social media marketing. Het wordt vaak gekozen omdat het het mogelijk maakt om met een klein budget grote populaties te bereiken. Vanwege de mogelijkheid om advertenties aan te passen met behulp van de marketingmogelijkheden van sociale netwerken, biedt het optimale efficiëntie. Hoewel het mogelijk is om informatie zoals interesse, leeftijd, geslacht en regio te wijzigen, is het ook mogelijk om opmerkingen en berichten van potentiële klanten te ontvangen.

Content Marketing

In plaats van inkomsten te genereren, is contentmarketing bedoeld om het vertrouwen te vergroten. Hoewel contentmarketing is gebaseerd op het idee van verkopen, is het nog steeds haalbaar om acties uit te voeren die de merkwaarde vergroten, zoals de aandacht van de doelgroep trekken, hun vertrouwen winnen en begeleiding en informatie bieden. Bij consequent gebruik kan contentmarketing, dat cruciaal is om huidige klanten tevreden te houden, nieuwe klanten winnen.

Viral Marketing

Hoewel het een techniek is die wordt gebruikt in conventionele marketing, is het meer verbeterd in digitaal. Adverteren wordt niet gedaan door de verkoper of de fabrikant onder deze techniek, die we ook wel ‘geheime marketing’ kunnen noemen. Net als bij de influencer- en affiliate-marketingstrategieën, worden er inspanningen geleverd om de gebruikers bewust te maken van het product. E-mails en blogs passen deze strategie vaak toe.

oline ads
Advertenties

Online advertentie

Verhoog uw uitgaven voor webadvertenties als een van uw eerste acties. Het kan een uitdaging zijn om het bereik van beschikbare online advertenties te begrijpen als digitale advertenties nieuw voor u zijn.


Vóór

+60%


Na

+546%

seo
SEO

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) verhoogt de online aanwezigheid van uw merk door middel van invloedrijke zoekmarketing. Pas on-page optimalisatietactieken en zoekwoordstrategieën toe om uw merk te promoten bij klanten die geïnteresseerd zijn in uw artikelen.

Vóór

+60%


Na

+546%

socail-media
Sociaal

Beheer van sociale media

Social media is een cruciaal platform geworden voor contact met klanten en favoriete merken. Gebruik dit platform om met uw klanten te communiceren.


Vóór

+60%


Na

+546%

newsletter
Advertenties

E-mail en online nieuwsbriefmarketing

Milton Sanford Wines is een uitstekend voorbeeld van een bedrijf dat ongelooflijk succesvolle e-mailmarketing ontwikkelt om interactie met de gemeenschap te bevorderen en tegelijkertijd zijn bedrijf een boost te geven. Neem het voortouw en zorg dat klanten zich aanmelden voor uw nieuwsbrief. U krijgt hun e-mailadres en een directe communicatielijn.

Vóór

+60%


Na

+546%

mobiele marketing
Mobiel

Mobiele marketing

De stijgende populariteit van mobiel internetgebruik is een ander aspect. Mobiele apparaten en GPS worden ook gebruikt in lokaal gebaseerde advertenties. Het maakt gebruik van de locatie-informatie van een gebruiker van een mobiel apparaat. Gebruikers die online naar een goed of dienst zoeken, krijgen een lijst met lokale mogelijkheden te zien.

Vóór

+60%


Na

+546%

web
Web

web analyses

Gebruik webanalysetools zoals Google Analytics om online consumentengedrag te volgen en het succes van uw digitale marketingcampagnes te evalueren. U kunt uw doelgroep beter begrijpen door analyses in te zetten.


Vóór

+60%


Na

+546%

CONTACT MET ONS

  Met onze expertise op het gebied van verticale oplossingen kan uw bedrijf de workflow stroomlijnen en de productiviteit verhogen. Ongeacht uw bedrijfssector biedt Heraklet u hoogwaardige en branchecompatibele oplossingen.

  hair-of-istanbul-testimonial-logo
  siemens-kurumsal-logo-white
  nokia-kurumsal-logo
  sağlık bakanlığı referans
  KBB-white-logo
  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

  ONZE 6 FUNCTIES DIE ONS ANDERS MAKEN

  • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

   Snelle reacties

   We lossen 95%* van de ondersteuningsverzoeken die u via ons ondersteuningssysteem of telefonische ondersteuningslijn doet dezelfde dag op. Ongeacht waar u zich in Turkije of de wereld bevindt, wij bieden u onze probleemdetectie en oplossingssuggesties voor uw apparaat of systeem. (*Volgens onze KPI-resultaten 2019)

  • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

   Deskundigheid

   Meer dan 20 jaar hebben we ervaring opgedaan in het uitbesteden van IT, van datacenterinstallatie tot gevoelige corporate R&D-projecten, in industrieën en applicatietypes waar IT en informatica worden vertaald van theorie naar praktijk.

  • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

   Internationale ervaring

   Globalisering is een noodzaak van onze tijd. We streven ernaar om het in veel gebieden van ons bedrijf op te nemen. We ontwikkelen producten die zeer concurrerend zijn op buitenlandse markten en die ons land waardig zijn. We hosten regelmatig sprekers op internationale conferenties om de zich ontwikkelende technologieën te ervaren en te sturen.

  • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

   Project, productie, ondersteuning

   We ontwerpen en evalueren technologische oplossingen, waarbij we volledig begrijpen welk voordeel we voor uw bedrijf kunnen bieden. Nadat ons voorstel in onderling overleg is overeengekomen, bouwen we uw systeem binnen het tijdsbestek dat we hebben geprojecteerd en vastgelegd, en worden we uw supporter in elke situatie met betrekking tot het systeem dat we hebben gecreëerd.

  • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

   Meest geprefereerd in IT

   Ons dienstenportfolio omvat alle aspecten van uw IT-infrastructuur, inclusief hardware, softwarebeheer en andere gerelateerde technologische behoeften. We werken voor Turkije met ons product- en serviceportfolio, van datacenterinstallatie tot industriële fabrieksautomatisering, van applicatieontwikkeling (web & mobiel) tot cyberbeveiligingsoperaties.

  • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

   %100 klanttevredenheid

   We onderhouden onze relaties door service te verlenen in overeenstemming met alle items die zijn gespecificeerd in de pre-haalbaarheids-, voorstel- en overeenkomstprocessen en door klanttevredenheid centraal te stellen. We bieden 24/7 ondersteuningsdiensten om de continuïteit van de diensten die we aan onze klanten leveren te garanderen en om hun eerste dag prestaties te behouden.

  Neem contact met ons op en verspil geen tijd en geld voor uw technologische problemen niet meer.