Het wegwerken van gegevensverlies is mogelijk met een robuuste netwerkinfrastructuur

Het bedrijf dat u nodig hebt bij het toepassen van noodzakelijke verbeteringen in digitale transformatie, Industrie 4.0, productontwikkeling (P&D), onderzoek-ontwikkeling (R&D), automatisering van faciliteiten, en softwareprocessen: Heraklet.
We hebben applicaties ontwikkeld (web, mobiele en draagbare technologische apparaten), RF-oplossingen, barcodesystemen, IoT-oplossingen, datavisualisatie en business intelligence-software. We doen dit met onze 20 jaar ervaring.

 • Gegevensbeveiliging

  Digitale transformatie moet worden voorzien van redundante en zeer veilige systemen in een virtuele omgeving om de kosten van fysieke documentopslag en risico’s van gegevensverlies weg te nemen.

 • Prestatiebeheer

  U kunt de productiviteit van uw werknemers inspecteren door de lengte van werkperioden en de hoeveelheid geproduceerd/gedaan werk te controleren. Dit is mogelijk met gedigitaliseerde processen.

 • Verhoogde efficiëntie

  Bedrijven bereiken hoge efficiëntie met lage onderhoudskosten, ononderbroken gegevensstroom, veilige intranet- en internetinfrastructuur. Kleine veranderingen zullen op lange termijn voordelen opleveren.

 • Professioneel plannen

  Digitale transformatie is van groot belang voor bedrijven omdat het duidelijke gegevensbronnen oplevert voor prognoses op aanvraag, foutpreventie, door mensen veroorzaakt gegevensverlies, productieplanning en controle.

skyron-firewall-datacenter

NETWERKINFRASTRUCTUURDIENSTEN AANGEBODEN DOOR HERAKLET

De intranetnetwerkinfrastructuur die nodig is voor de werkstations van de ondernemingen is ontworpen in overeenstemming met het project en de technische specificaties. Switching-, Routing- en Firewall-applicaties worden geïmplementeerd door onze CCNA- en CCNP-gecertificeerde experts om het bedrijf lange tijd van dienst te zijn.

Digitale transformatie | Industrie 4.0

Industrie 4.0 vertegenwoordigt de meest uitgebreide industriële revolutie in onze tijd. De twee belangrijkste fasen van Industrie 4.0 zijn de concepten Digitale Transformatie en Internet of Things. Digitale transformatie betekent de overgang van klassieke mechanische logica naar fabrieksapparaten die worden beheerd door op software gebaseerde intelligente besturingssystemen. Met de Digitale Transformatie van robotmachines worden verbeteringen gerealiseerd op veel kritische punten zoals manurenbesparing, veilige werkomgeving, lage foutenmarge, efficiënte en snelle productie.

Heraklet levert diensten aan zijn klanten op het gebied van web-/mobiele applicatie-ontwikkeling, radiofrequentiesystemen, barcodesystemen, netwerkinfrastructuursystemen en vele andere gebieden binnen de reikwijdte van Digital Transformatie en Industrie 4.0.

Internet der dingen | Industrie 4.0

Het concept van Internet of Things is een van de twee belangrijke onderwerpen van Industrie 4.0. Het Internet of Things houdt in dat alle slimme apparaten in het systeem met elkaar verbonden zijn en gegevens uitwisselen. Op deze manier krijgen gegevens uit verschillende bronnen betekenis..

Endüstri 4.0’ın Dijital Dönüşüm ve Nesnelerin İnterneti kavramlarında en önemli konu ise kötü niyetli kullanımlara karşı Siber Güvenlik altyapılartnınidin gelişn. Yetkisiz erişimlere ve hassas veri ihlallerine karşı her kurum ve kuruluş gereken yatırımı yaparak önlem almak durumundadır.

Het belangrijkste probleem in de concepten voor digitale transformatie en internet der dingen van Industrie 4.0 is de ontwikkeling van cyberbeveiligingsinfrastructuren tegen kwaadwillend gebruik. Elke instelling en organisatie moet voorzorgsmaatregelen nemen door de nodige investeringen te doen tegen ongeoorloofde toegang en datalekken.

Ontwikkeling van mobiele applicaties

Mobile application development is the name given to the ongoing software creation process to provide the functionality of portable and wireless devices, especially smartphones.

Hardware capabilities of mobile devices are increasing day by day. The factor that makes the powerful hardware features of these devices available is mobile applications. Today, the number of applications that need to be developed for portable devices with very different usage areas is increasing day by day. Besides, the diversity of functions required makes applications more complex. Therefore, mobile application development shows itself as a very important field.

Ontwikkeling van webapplicaties

De rol die de internetverbinding tegenwoordig speelt is vrij duidelijk. Tegenwoordig werken veel commerciële of niet-commerciële processen die interpersoonlijke interactie vereisen via internet. Websites zijn de basistool die de internetverbinding beschikbaar maakt. Daarom kan worden gezegd dat het een groot deel van de interacties op internet dekt.

Het algemene doel van webapplicaties is dat ze een specifiek doel dienen. Elke stap die wordt uitgevoerd in de ontwikkelingsprocessen van webapplicaties bepaalt de functionaliteit van de resulterende applicatie en hoe goed deze geschikt is om het algemene doel te dienen. Daarom zijn webapplicatieprocessen uiterst belangrijke processen. Het moet worden toegepast door ervaren experts om verlies van geld en tijd te voorkomen.

Ontwikkeling van desktopapplicaties

De volledig functionele programma’s die op computers kunnen worden uitgevoerd, hebben geen extra ondersteuning nodig. Het doel van het ontwikkelen van deze applicaties is om een bepaalde taak te voltooien die de gebruiker wil vervullen, om processen te vergemakkelijken of om situaties te observeren.

Desktop-applicaties zijn over het algemeen speciaal ontworpen voor bedrijven en gebruikers. Omdat elk bedrijf applicaties nodig heeft die verschillende taken uitvoeren volgens hun eigen doel. In dit proces zal het rekening houden met de huidige en toekomstige behoeften van de ondernemingen de functionaliteit van de applicatie beïnvloeden.
Als Heraklet analyseren we de behoeften van bedrijven en ontwikkelen we desktopapplicaties die hen optimale service bieden.

RF-oplossingen

RF-oplossingen zijn methoden die zijn ontwikkeld om de voordelen van een draadloze verbinding voor iedereen beschikbaar te maken. Deze methoden werken op basis van radiogolven in het frequentiebereik van 433 MHZ en 863 MHZ. Daarom zijn ze geschikt voor zowel kleine als grootschalige toepassingen.

RF-oplossingen worden geproduceerd voor een groot publiek over de hele wereld. Elk bedrijf heeft echter zijn eigen unieke behoeften en de oplossingen die in pakketten worden geleverd, zijn vaak niet van toepassing op verschillende bedrijven. Daarom ontwikkelen en bieden we als Heraklet de RF-oplossingen die onze klanten voor zichzelf nodig hebben.

Automatiseringssystemen

Een automatiseringssysteem bestaat uit sensoren, controllers en elektrische apparatuur die digitaal beheerd kunnen worden. Het doel van het automatiseringssysteem is om een specifieke taak te kunnen uitvoeren met zo min mogelijk menselijke tussenkomst. Op deze manier dient het om processen te versnellen door een groot voordeel te bieden in de productie- en controlefasen.

Tegenwoordig wordt vaak de voorkeur gegeven aan automatiseringssystemen om de efficiëntie in de productie te verhogen en de algemene processen te versnellen. Veel fabrikanten, klein of groot, automatiseren de taken die binnen hun bereik moeten worden uitgevoerd en profiteren van deze voordelen van technologie. Als Heraklet bieden we deze technologie aan onze klanten aan omdat we ons bewust zijn van de voordelen van automatiseringssystemen.

Streepjescodesystemen

Elke dag worden er wereldwijd miljoenen producten geproduceerd. Er zijn zeer systematische praktijken nodig voor de opslag en distributie van deze producten. Het is erg belangrijk om pakketten en dozen te volgen. Het automatiseren en faciliteren van zo’n belangrijke taak is ook een cruciale stap in de richting van het vergroten van de functionaliteit van het wereldwijde productnetwerk. Op dit moment biedt de technologie van barcodesystemen haar gebruikers de verfijning die onze tijd vereist.

Dankzij barcodetechnologie kunnen bedrijven het gemak verkrijgen dat ze nodig hebben in de productie-, opslag- en distributiefasen. Als Heraklet zijn we er trots op dit voordeel aan onze klanten te kunnen bieden.

OPLOSSINGEN

NETWERKINFRASTRUCTUURSYSTEEMDIENSTEN

 • Wifi

  Een draadloze internetservice is een service voor het delen van netwerken die wordt aangeboden aan werkstations en apparaten die in aanmerking komen om op geauthenticeerde wijze verbinding te maken met het netwerk.

 • Firewall

  Naast verkeerscontrole heeft het SKYRON Firewall UTM-apparaat veel functies, zoals IPS/IDS, logboekregistratie in overeenstemming met de 5651-wet en inhoudsfiltering.

 • Bekabeling in gebouwen

  Bij de werking van het WLAN-systeem zijn de kwaliteit van de gestructureerde bekabeling en de functionaliteit van de WiFi-toegangspunten erg belangrijk.

 • Virtueel privénetwerk

  Installatie en beheer van zakelijke VPN-services zoals PulseSecure, NordVPN, ExpressVPN zijn beschikbaar in het Heraklet-serviceportfolio.

 • Draadloos Local Area Network

  Ononderbroken netwerkservice is van vitaal belang in organisaties. De perfecte werking van de WLAN-structuur is hiervoor onontbeerlijk.

 • Enterprise-routerapparaten

  Ononderbroken netwerkservice is van vitaal belang in organisaties. De perfecte werking van de WLAN-structuur is daarbij onontbeerlijk.

WIJ ELIMINEREN AL UW IT-GERELATEERDE PROBLEMEN MET:

ONZE SUCCESVERHALEN IN NETWERKINFRASTRUCTUUROPLOSSINGEN

Met onze expertise op het gebied van verticale oplossingen kan uw bedrijf de workflow stroomlijnen en de productiviteit verhogen. Wat uw taak ook is, Heraklet Information Systems staat altijd voor u klaar met technologische oplossingen die compatibel zijn met u en de branche.

U kunt op de kaarten klikken voor de details van onze diensten onder Netwerkinfrastructuursystemen.

 • Schakelen

  Switchen speelt een cruciale rol voor werkstations en alle apparaten die op het bedrijfsnetwerk moeten worden aangesloten om een veilige, snelle en ononderbroken netwerkservice te ontvangen.

  Details

 • Routing

  Integratie van routerings- en schakelrouterapparaten in het systeem is een must voor netwerkinfrastructuren in zakelijke bedrijven.

  Details

 • SKYRON FIREWALL

  SKYRON Firewall UTM-apparaat, bevat veel functies zoals IPS/IDS, log-encryptie in overeenstemming met de AVG, inhoudsfiltering en verkeerscontrole.

  Details

 • WLAN Configuration

  Uninterrupted network service plays a vital role in enterprises. It is indispensable for these works that the Wireless Local Area Network structure works flawlessly.

  Details

 • Bekabeling in gebouwen

  De kwaliteit van de gestructureerde bekabeling en de functionaliteit van wifi-toegangspunten zijn erg belangrijk in de werking van het WLAN-systeem.

  Details

Wilt u stoppen met het verspillen van tijd en geld aan technologie? Heraklet kan de ideale IT-partner voor u zijn. Maak kennis met ons!

WIJ ZIJN TROTS OM MET TE WERKEN

ONZE BEDRIJFSREFERENTIES

Our vertical solution expertise allows your business to streamline workflow and increase productivity. Regardless of your corporate sector, Heraklet provides you with high-performance and industry-compatible solutions.

hair-of-istanbul-testimonial-logo
siemens-kurumsal-logo-white
nokia-kurumsal-logo
sağlık bakanlığı referans
KBB-white-logo
WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

ONZE 6 FUNCTIES DIE ONS ANDERS MAKEN

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Snelle reacties

  We lossen 95%* van de ondersteuningsverzoeken die u via ons ondersteuningssysteem of telefonische ondersteuningslijn doet dezelfde dag op. Ongeacht waar u zich in Turkije of de wereld bevindt, wij bieden u onze probleemdetectie en oplossingssuggesties voor uw apparaat of systeem. (*Volgens onze KPI-resultaten voor 2021)

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Deskundigheid

  Meer dan 20 jaar hebben we ervaring opgedaan in het uitbesteden van IT, van datacenterinstallatie tot gevoelige corporate R&D-projecten, in industrieën en applicatietypes waar IT en informatica worden vertaald van theorie naar praktijk.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Internationale ervaring

  Globalisering is een noodzaak van onze tijd. We streven ernaar om het in veel gebieden van ons bedrijf op te nemen. We ontwikkelen producten die zeer concurrerend zijn op buitenlandse markten en die ons land waardig zijn. We hosten regelmatig sprekers op internationale conferenties om de zich ontwikkelende technologieën te ervaren en te sturen.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Project, installatie, ondersteuning

  We ontwerpen en evalueren technologische oplossingen, waarbij we volledig begrijpen welk voordeel we voor uw bedrijf kunnen bieden. Nadat ons voorstel in onderling overleg is overeengekomen, bouwen we uw systeem binnen het tijdsbestek dat we hebben geprojecteerd en vastgelegd, en worden we uw supporter in elke situatie met betrekking tot het systeem dat we hebben gecreëerd.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  Most Preferred in IT

  Our portfolio of services covers all aspects of your IT infrastructure, including hardware, software management and other related technology needs. We work for Turkey with our product and service portfolio, from data center installation to industrial factory automation, from application development (Web & Mobile) to cyber security operations.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  %100 klanttevredenheid

  We onderhouden onze relaties door service te verlenen in overeenstemming met alle items die zijn gespecificeerd in de pre-haalbaarheids-, voorstel- en overeenkomstprocessen en door klanttevredenheid centraal te stellen. We bieden 24/7 ondersteuningsdiensten om de continuïteit van de diensten die we aan onze klanten leveren te garanderen en om hun eerste dag prestaties te behouden.

Neem contact met ons op en verspil geen tijd en geld meer op uw technologische problemen.