Herstel van informatieverlies is mogelijk met een robuuste netwerkinfrastructuur

De gegevensuitwisseling binnen de instelling moet ononderbroken, onvertraagd, veilig, redundant en van buitenaf ontoegankelijk zijn. Tegenwoordig hebben veel bedrijfsstructuren problemen op het gebied van IT. Ondernemers; Stel je een paar maanden voor voordat je je zorgen maakt over een IT-gerelateerd probleem.

Stel je voor dat je geen problemen hebt met software-updates of integratie, geen frustratie over downtime en geen slaapverlies als gevolg van beveiligingsinbreuken. Dit alles is mogelijk met een goed geplande en robuuste netwerkinfrastructuur. Heraklet is het juiste adres voor uw bedrijf om een complete netwerkinfrastructuur te hebben.

 • Optimum IT-budget

  Het heeft een goed functionerende robuuste netwerkinfrastructuur om doorlopende IT-kosten te vermijden. Heraklet Information Systems biedt u robuuste netwerkinfrastructuursystemen.

 • Vertrouwd IT-partnerschap

  Ons technische en ondersteuningsteam, dat volledige kennis heeft van de netwerkinfrastructuur, van topologie tot bekabeling, valt binnen de reikwijdte van ISO 27001-normen voor informatiebeveiliging in bedrijfsoplossingen.

 • Verhoogde efficiëntie

  Met lage onderhoudskosten, ononderbroken gegevensstroom en veilige intranet- en internetinfrastructuur bereiken bedrijven een hoge efficiëntie in een onmiddellijk, korte en lange termijn perspectief.

 • Operationele beveiliging

  Bescherming tegen virussen zoals Trojan, Ransomware en Worm die zich richten op bedrijfsstructuren en het vastleggen van de processen op werkstations bieden operationele veiligheid.

skyron-firewall-datacenter

NETWERKINFRASTRUCTUUROPLOSSINGEN AANGEBODEN DOOR HERAKLET

Het project en de technische specificaties ontwerpen de internetnetwerkinfrastructuur die nodig is voor de werkstations van de ondernemingen. Onze CCNA en CCNP implementeren gecertificeerde experts voor switching, routering en firewall-applicaties om het bedrijf lange tijd van dienst te zijn.

Wat is Switchen? Hoe is het gedaan?

Switching is vital for workstations and all devices connected to the company network to receive a secure, fast and uninterrupted network service. The perfect operation of the Local Wireless Network Connection (Wireless Local Area Network) structure is a must for this requirement.

In the operation of the WLAN system, the quality of the structured cabling and the functionality of the WiFi access points are essential.

Key Security Elements: Firewalls

The firewall acts as a fortress gate between the Private Network and the Public Internet. The SKYRON Firewall UTM device, which we developed within Heraklet, includes many features such as IPS/IDS, logging by 5651 law, content filtering, as well as traffic control.

Skyron is a crucial security device in many public & private sector institutions and organizations. As Heraklet, we offer sales and technical support services for Fortigate, Sonicwall, and pfsense firewall products apart from Skyron.

What is Routing?

The routing and routing of end-to-end data packets are called routing. The router is applied to the device that performs the routing operations, and the 802.1x protocol is used to authenticate a person participating in the network.

Integration of routing and switching router devices into the system is a must for network infrastructures in corporate businesses. Virtual Private Network provides remote access to different networks. Installation and management of enterprise VPN services such as PulseSecure, NordVPN, and ExpressVPN are available in the Heraklet service portfolio.

Kant-en-klare oplossingen

NETWERKINFRASTRUCTUURSYSTEEMDIENSTEN

 • Wifi

  Draadloos internet is een service voor het delen van netwerken die wordt aangeboden aan werkstations en apparaten die in aanmerking komen om op een geverifieerde manier lid te worden van het netwerk.

 • Firewall

  Naast verkeerscontrole heeft het SKYRON Firewall UTM-apparaat veel functies, zoals IPS/IDS, logboekregistratie volgens de 5651-wet en inhoudsfiltering.

 • Gestructureerde bekabeling

  Bij de werking van het WLAN-systeem zijn de kwaliteit van de gestructureerde bekabeling en de functionaliteit van de WiFi-toegangspunten essentieel.

 • Virtueel privénetwerk

  Installatie en beheer van zakelijke VPN-services zoals PulseSecure, NordVPN en ExpressVPN zijn beschikbaar in het Heraklet-serviceportfolio.

 • Draadloos Local Area Network

  Ononderbroken netwerkservice is van vitaal belang in organisaties. De perfecte werking van de WLAN-structuur is hiervoor onontbeerlijk.

 • Enterprise-routerapparaten

  Integratie van routerings- en schakelrouterapparaten in het systeem is een must voor netwerkinfrastructuren in zakelijke bedrijven.

IT is geen probleem meer

Onze succesverhalen in oplossingen voor netwerkinfrastructuur

Met onze expertise op het gebied van verticale oplossingen kan uw bedrijf de workflow stroomlijnen en de productiviteit verhogen. Wat uw taak ook is, Heraklet Information Systems staat altijd voor u klaar met technologische oplossingen die compatibel zijn met u en de branche.

U kunt op de kaarten klikken voor de details van onze diensten onder Netwerkinfrastructuursystemen.

 • Schakelen

  Switchen speelt een cruciale rol voor werkstations en alle apparaten die op het bedrijfsnetwerk zijn aangesloten om een veilige, snelle en ononderbroken netwerkservice te ontvangen.

  Detail

 • Routing

  Integratie van routerapparaten in het systeem is een must voor netwerkinfrastructuren in zakelijke bedrijven.

  Details

 • SKYRON FIREWALL

  Naast verkeersregeling heeft het Skyron UTM-apparaat veel functies, zoals IPS/IDS, logboekregistratie volgens de 5651-wet en inhoudsfiltering.

  Details

 • WLAN-configuratie

  Ononderbroken netwerkservice speelt een cruciale rol in ondernemingen. De perfecte werking van de Wireless Local Area Network-structuur is hiervoor een must.

  Details

 • Gestructureerde bekabeling

  Bij de werking van het WLAN-systeem zijn de kwaliteit van de gestructureerde bekabeling en de functionaliteit van de WiFi-toegangspunten essentieel.

  Details

Wilt u een einde maken aan uw tijd en tijdverspilling aan technologie? Heraklet kan een ideale IT-partner voor u zijn. Maak kennis met ons

Uit zelfstandige sectoren waar ik trots op ben te werken

ONZE BEDRIJFSREFERENTIES

Dikey çözüm uzmanlığımız, işletmenizin iş akışını kolaylaştırmasına ve üretkenliği artırmasına olanak tanır. Kurum sektörünüz ne olursa olsun, Heraklet sizi yüksek performanslı ve endüstriye uyumlu çözümlere kavuşturmakturur.

hair-of-istanbul-testimonial-logo
siemens-kurumsal-logo-white
nokia-kurumsal-logo
sağlık bakanlığı referans
KBB-white-logo
WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

ONZE 6 KENMERKEN DIE ONS ANDERS MAKEN

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Snel antwoord

  We lossen 95%* van de ondersteuningsverzoeken die u via ons ondersteuningssysteem of telefonische ondersteuningslijn doet dezelfde dag op. Ongeacht waar u zich in Turkije of de wereld bevindt, wij bieden u onze probleemdetectie en essentiële suggesties voor slotoplossingen voor uw apparaat of systeem. (*Volgens onze KPI-resultaten 2019)

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Bevoegdheid

  Al meer dan 20 jaar hebben we ervaring opgedaan in het outsourcen van IT, van datacenterinstallatie tot gevoelige R&D-projecten van ondernemingen, in sectoren en toepassingen waar IT en informatica worden vertaald van theorie naar praktijk.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Internationale ervaring

  We streven naar globalisering, wat een noodzaak is van deze tijd, om door te dringen in vele delen van ons bedrijf. We ontwikkelen zeer concurrerende producten op buitenlandse markten en zijn het waard om ons land te vertegenwoordigen. We zijn routinesprekers en gasten van internationale conferenties om de zich ontwikkelende technologieën te ervaren en te sturen.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Het project, bouwen, ondersteunen

  We ontwerpen, evalueren en rechtvaardigen technologische oplossingen met een volledig begrip van de zakelijke voordelen voor uw bedrijf. Nadat ons voorstel wederzijds is overeengekomen, zullen we uw systeem binnen de afgesproken tijd ontwerpen en bouwen. Wij worden uw supporter in elke situatie met betrekking tot het gewone & buitengewoon systeem.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  Eén adres in IT

  Onze diensten omvatten alle aspecten van uw IT-infrastructuur, inclusief hardware, softwarebeheer en andere gerelateerde technologische behoeften. We werken voor Turkije met ons product- en serviceportfolio, van datacenterinstallatie tot industriële fabrieksautomatisering, van applicatieontwikkeling (web & mobiel) tot cyberbeveiligingsoperaties.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% klanttevredenheid

  We voeren onze relaties uit door service te verlenen op alle punten die zijn gespecificeerd in de pre-haalbaarheids-, voorstel- en overeenkomstprocessen en door klanttevredenheid centraal te stellen. We bieden 24/7 ondersteuningsdiensten om de continuïteit van de diensten die we aan onze klanten leveren te garanderen en om hun eerste dag prestaties te behouden.

Neem contact met ons op zonder meer tijd en geld te verspillen om technologie te bereiken