HIRING: Wij zijn op zoek naar een CCNP Certified Senior Netwerk Specialist.

UW BETROUWBARE PARTNER VOOR INFORMATIE TECHNOLOGIEN LEVERING, ONDERSTEUNING EN HULP

Heraklet is een particulier initiatief voor computerwetenschappen, opgericht door gerespecteerde en ervaren ondernemers. Onze werkterreinen zijn netwerkapparatuur, netwerk- en systeembeheer, softwareontwikkeling en advies- en ondersteuningsdiensten op het gebied van informatietechnologie.

Vandaag hebben we de handen uit de mouwen gestoken met een sterk team van ingenieurs om uw IT-problemen op te lossen en te voldoen aan uw technologische behoeften in uw bedrijf. We willen uw verwachtingen overtreffen en een langdurige, wederzijds voordelige relatie met u opbouwen.

Mehmet Demir

CEO
Heraklet Informatie Technologieën

0+

Competentie in meer dan 60 IT-gebieden

0%

Ons klanttevredenheidsbeleid

024

Ons klantenondersteuningssysteem is 24/7 actief
 • ONZE MISSIE

  We voegen waarde toe aan onze klanten door gebruik te maken van onze competenties en geavanceerde technologie. Het is belangrijk voor ons om wereldwijde oplossingen te creëren en wereldwijd waarde toe te voegen. Het geheim van ons succes ligt in ons werk door te focussen op de behoeften van onze klanten en technologische veranderingen.

 • ONZE PRINCIPES

  Wij geloven dat gedisciplineerd werken belangrijk is om van de wereld een betere plek te maken. De leidende principes, die de basis vormen van Heraklet, bepalen hoe we ons werk doen. Waar waarden de toekomst bepalen, bepalen ze onze kijk op de wereld en onze relaties met elkaar.

 • BEDRIJFSCULTUUR

  We zetten ons werk voort met een sterk verlangen om een hoge servicestandaard te bieden. Het produceren van functionele en up-to-date systemen, het borgen van de continuïteit van deze systemen en daarmee het behalen van uw doelstellingen behoren tot onze topprioriteiten. Dit is waar ons verschil met onze concurrenten begint.

ONZE MIJLPALEN

BELANGRIJKE PUNTEN IN DE GESCHIEDENIS VAN HERAKLET

2002 - 2005

Het avontuur van Heraklet begint als een privéonderneming met 5 softwareontwikkelaars die samenkomen onder een nieuw merk. De hier opgedane kennis van Business Development, Software en Network Projecting speelt een rol bij het leggen van de fundamenten van Heraklet.

2006 - 2017

Als Heraklet wilden we de industriële software en netwerkinfrastructuur in heel Turkije ontwikkelen en waarde toevoegen aan de vooraanstaande bedrijven van ons land. Tot nu toe hebben we technologische oplossingen naar veel bedrijven gebracht. In dit proces hebben we bijgedragen aan de R&D-processen en projecten van grote en middelgrote bedrijven op het gebied van informatica door nieuwe wegen in te slaan.

2016

Met de wet nr. 5651 betreffende de regulering van uitzendingen via internet, hebben we het SKYRON FIREWALL – UTM-apparaat ontwikkeld om logs tot 2 jaar bij te houden, om alternatieve toegang tot geblokkeerde bronnen te voorkomen en om aan hun verplichtingen te voldoen. SKYRON, dat momenteel in veel steden van Turkije wordt gebruikt, slaat automatisch de behoeften van instellingen op een e-ondertekende manier op door prioriteit te geven aan minimaal stroomverbruik en maximale beveiliging. Dankzij de interface die we de gebruikers bieden, zorgen we ervoor dat de gegevens van de persoon die van de service profiteert, worden geregistreerd als geverifieerd in overeenstemming met de AVG.

2017 - Present

Heraklet produces network devices and corporate security software in the field of global information technologies. It entered into a new institutionalization process in order to gain brand value in the international market by being inspired by the idea of “Non-Universal Cannot Be National“. The great thinker who lived in the lands of our country, Heraclitus said, “The only thing that does not change is change.” We were inspired by your word. In this direction, we are proud to produce solutions suitable for change and development in order to become a universal brand.

onze waarden

OVEREENKOMST INNOVATIE REPUTATIE PERFECTIE!

Al deze waarden geven ons de inspiratie die we nodig hebben.
WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

ONZE 6 FUNCTIES DIE ONS ANDERS MAKEN

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Snelle reacties

  We lossen 95%* van de ondersteuningsverzoeken die u via ons ondersteuningssysteem of telefonische ondersteuningslijn doet dezelfde dag op. Ongeacht waar u zich in Turkije of de wereld bevindt, wij bieden u onze probleemdetectie en oplossingssuggesties voor uw apparaat of systeem. (*Volgens onze KPI-resultaten voor 2021)

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Expertise

  Meer dan 20 jaar hebben we ervaring opgedaan in het uitbesteden van IT, van datacenterinstallatie tot gevoelige corporate R&D-projecten, in industrieën en applicatietypes waar IT en informatica worden vertaald van theorie naar praktijk.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Internationale ervaring

  Globalisering is een noodzaak van onze tijd. We streven ernaar om het in veel gebieden van ons bedrijf op te nemen. We ontwikkelen producten die zeer concurrerend zijn op buitenlandse markten en die ons land waardig zijn. We hosten regelmatig sprekers op internationale conferenties om de zich ontwikkelende technologieën te ervaren en te sturen.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Project, Productie, Ondersteuning

  We ontwerpen en evalueren technologische oplossingen, waarbij we volledig begrijpen welk voordeel we voor uw bedrijf kunnen bieden. Nadat ons voorstel in onderling overleg is overeengekomen, bouwen we uw systeem binnen het tijdsbestek dat we hebben geprojecteerd en vastgelegd, en worden we uw supporter in elke situatie met betrekking tot het systeem dat we hebben gecreëerd.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  Meest geprefereerd in IT

  Ons dienstenportfolio omvat alle aspecten van uw IT-infrastructuur, inclusief hardware, softwarebeheer en andere gerelateerde technologische behoeften. We werken voor Turkije met ons product- en serviceportfolio, van datacenterinstallatie tot industriële fabrieksautomatisering, van applicatieontwikkeling (web & mobiel) tot cyberbeveiligingsoperaties.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% klanttevredenheid

  We onderhouden onze relaties door service te verlenen in overeenstemming met alle items die zijn gespecificeerd in de pre-haalbaarheids-, voorstel- en overeenkomstprocessen, en klanttevredenheid centraal te stellen. We bieden 24/7 ondersteuningsdiensten om de continuïteit van de diensten die we aan onze klanten leveren te garanderen en om hun eerste dag prestaties te behouden.

Neem contact met ons op!voordat u meer tijd en geld verspilt aan uw technologische problemen.

WIJ GELOVEN DAT DE KENNIS VERMENIGVULDIGT ALS HET WORDT GEDEELD

IDEEN DIE DE BASIS VORMEN VAN TOEKOMSTIGE TECHNOLOGIEN ZIJN IN HERAKLET ACADEMY

Verken HERAKLET ACADEMY voor waardevol inzicht en thought leadership over best practices in de branche op het gebied van IT-services en Enterprise IT-trends.

Op bezoek komen ACADEMIE om informatie te vinden om u te helpen beter, sneller en winstgevender te doen wat u doet.